NESTOR & PRIVATE LABEL OLIJFOLIE

Wij bottelen de beste olijfolie
ter wereld.

Privat label kan zijn dat je jouw adres op het label wilt of
dat je een compleet eigen label wil maken voor jouw persoonlijke olijfolie. Wij bottelen in glazen flessen,
tin cans, bag in box, pouch tab, etc. 

MEERDERE VERPAKKINGS MOGELIJKHEDEN

Hoe wil je jouw private label extra virgin olijfolie verpakken?
Alle verpakkingen kunnen professioneel worden geprint met eigen label. Contacteer ons voor meer informatie.

Olive oil in Glass Bottles

Glazen flessen

100 ml
250 ml
500 ml
750 ml
1 liter


Olive oil in Tin Can

Blikken (Tin Can)

250 ml
500 ml
1 liter
2 liter
5 liter
10 liter
15 liter

Olive oil in PET packaging

PET

1 liter
2 liter
3 liter
5 literOlive oil in bag in box packaging

Bag in Box

3 liter
5 liter
10 liter
20 literOlive oil in pouch tab packaging

Pouch Tab

1 liter
2 liter
3 liter
Olive oil in flexi tank packaging

Flexitank

18.000 liter
24.000 liter
- Top load & unload
- Bottom load & unload
- Top Load & Bottom             unload

HET KIEZEN VAN EEN FLES

Voor het kiezen van een verpakking zal je moeten overdenken het 'waarom zo' en hoe je het product zo gaat verpakken. Hier alvast een hulpje om over na te denken. Maar het best contacteer je ons.

different size olive oil bottles

Fles afmeting

Glazen olijfolieflessen hebben meestal een afmeting in milliliter. Denk goed na over je marketing- en winststrategie. Heeft u meerdere prijspunten nodig? Welke maat (en) zijn het meest winstgevend voor jou? Wat is het handigst voor uw klanten?

Olive oil bottles in different shape

Fles vorm

Uw olijfolielabel (zorgvuldig gemerkt) kan uw flesvorm dicteren. Overweeg ook de hoogte van de fles (past deze op het gemiddelde winkel- of keukenschap?), Stabiliteit (kan deze gemakkelijk kantelen?) En de impact op de verzending en verpakking.

Olive oil bottles in different colour

Fles kleur

Flessenkleur: alle lichtbronnen zijn schadelijk voor de kwaliteit van olijfolie, omdat het licht de oxidatie versnelt. Heldere flessen die uw mooie olijfolie laten zien, zijn verleidelijk voor de klant, maar donkere kleuren kunnen een veel slimmer spel zijn als u wilt dat consumenten de smaak van de olie echt waarderen.

HET KIEZEN VAN EEN DOP

Er zijn drie basistypes van flessluitingen die vaak worden gebruikt in de olijfolie-industrie: bartoppen, schroefdoppen en Ropp-bladen.

Bar Top Closure for olive oil bottle

Bar Tops

Barbladen zijn plastic schijven met een natuurlijke of synthetische kurk bevestigd aan de onderkant. Typisch is de kunststof schijf ontworpen om dezelfde diameter te hebben als de buitendiameter van de hals van de fles. Barbladen worden meestal geïmplementeerd met een capsule met krimpfolie om ze fraudebestendig te maken.

Screw Top Closure for olive oil bottle

Screw Tops

Schroefdoppen, ook wel schroefdoppen genoemd, zijn er in een aantal configuraties, maar zijn bijna altijd van plastic. Sommige schroefdoppen hebben dezelfde buitenafmeting als de hals van de fles, andere zijn breder. Ze hebben meestal een soort afdichtingsplaatje aan de onderkant van het deksel om een goede afdichting te garanderen zodra het deksel is vastgeschroefd.

Ropp Top Closure for olive oil bottle

Ropp Tops

Ropp Tops zijn de metalen twist tops die men op veel grote productieflessen vindt. Het bepalende kenmerk van Ropp tops is dat er een verzegelde ring op de sluiting zit. Wanneer u de sluiting eerst afdraait, hoort u dat deze van het onderste gedeelte scheurt en weet dat de fles niet is geopend sinds deze oorspronkelijk was verzegeld.

THE FINISHING TOUCH

Soms kan een unieke finishing touch het grootste verschilpunt in het winkelschap zijn en mogelijk de reden zijn dat uw olie over andere opties verkoopt.

Schrink wrap capsule for olive oil bottle

Shrink-Wrap Capsules

Shrink wrap-capsules zijn de meest voorkomende finishing touch die wordt gebruikt om een verzegelde zegel op olijfolieflessen te maken. Ze zijn gemaakt van plastic en kunnen worden gekrompen om te passen met goedkope apparatuur zoals een warmtepistool of een krimpverpakking. Ze kunnen gepersonaliseerd worden als ze in grote hoeveelheden worden gekocht.

Raffia wrap for olive oil bottle

Raffia

Dit is een mooie afwerking, een goede dripbarrière en een uitstekende marketingtool, maar het heeft veel nadelen. Het is duur, moeilijk en tijdrovend om aan te brengen. Sommige binnenlandse raffia is geverfd en kan vlekken vertonen. Dit is alleen een praktische optie voor kleine partijen of thuisgebruik.

Wax finish for olive oil bottle

Wax Finishes

Wasafwerkingen zijn een uitstekende keuze voor marketingdoeleinden. Ze zijn elegant, komen in verschillende kleuren en kunnen helpen een mooi eindproduct te maken. Ze zijn echter moeilijk aan te brengen en te verwijderen en zijn duurder dan een eenvoudige krimpfolie.

foil finish for olive oil bottle

Foil Capsules

Foliecapsules zijn gemaakt van metaal. Ze worden vaak gebruikt op wijnflessen. Een spinner is nodig om ze toe te passen. Ze zijn duurder om te kopen en toe te passen.

Bag-in-Box

Bag-in-Box behoud de maximala kwaliteit en verlengt de houdbaarheid van de olijfolie door het beschermen van licht en het voorkomen dat zuurstof in aanraking komt met de olijfolie. na opening.

Wat is Bag-in-Box?
Bag-in-Box is een verpakking voor eenmalig gebruik, ideaal om de inhoud in de tas te bewaren. Het bestaat uit drie elementen:
- Een sterke blaas of plastic zak, geplaatst in een doos, meestal gemaakt van meerdere lagen gemetalliseerde film die een barrière tegen licht bieden.
- Een doos die meestal is gemaakt van golfkarton en voorkomt dat licht binnendringt.
- Een luchtdichte dispenser of kraan bestaande uit een terugslagklep die voorkomt dat zuurstof en vocht in contact komen met de olijfolie.
Bladder bag in box for olive oil
Wat zijn de vijanden van extra vierge olijfolie?
Licht, hitte en zuurstof zijn drie vijanden van extra vierge olijfolie. Als het verlengde en constant contact met een van deze heeft, zal de extra vierge olijfolie binnenkort ranzig worden of slecht worden.
In een conventionele verpakking zoals een glazen fles, kunnen we bij het uitstorten van de olijfolie een gelijke hoeveelheid zuurstof en vocht in de fles verwachten. Blootstelling aan zuurstof en vocht wordt verergerd als de fles half leeg is of niet wordt omhuld.
Bag in Box tap closed

ONGEOPEND

A tamper-proof tear strip blocks the tap in a closed position until removed.

Bag in Box tap closed

DE TAP

It has been designed to reduce oxygen permeation and to insure a tight seal.

Bag in Box tap closed

ZIJAANZICHT

The tap is made of special fins inside the pouring hole to better direct the flow of the oil.

Bag in Box tap closed

GEOPENDE TAP

A small amount of pressure either on the winged piston or both is sufficient to obtain a regular flow rate.

Bag-in-Box verpakking lost twee GROTE problemen op - licht en zuurstof

De zak en het golfkarton bieden dubbele beschermende lagen voor mogelijke lichtinval in de olijfolie.
Wanneer de zak de olijfolie door de kraan verdeelt, stort de zak ineen en houdt de lucht weg van de olijfolie.
De drukknop, die aan de tas is bevestigd, heeft een eenrichtingsklep die voorkomt dat lucht en zuurstof in de zak terechtkomen en in contact komen met de olijfolie.

Houden van frisheid en smaak
Bag-in-Box kan dus de versheid en de aromatische smaak van olijfolie consequent over een langere periode bewaren dan wanneer het in een glazen fles of blik wordt verpakt, in het bijzonder wanneer het eenmaal is geopend.

Een studie uitgevoerd door de Universiteit van Córdoba heeft aangetoond dat Bag-in-Box de laagste oxidatie heeft in termen van zijn peroxidewaarde en K270 en K232 in vergelijking met glazen flessen, PET-flessen en blikverpakkingen, terwijl PET-flessenverpakkingen de hoogste zijn oxidatie snelheid.

Bag-in-Box bewaart de kwaliteit en verlengt de houdbaarheid van olijfolie. Het beschermt de olijfolie tegen blootstelling aan lucht en contact met zuurstof bij opening.

Andere voordelen
De voordelen van Bag-in-Box zijn merkbaar: het gewicht, de kosten, de grootte en de milieuvriendelijkheid.

Bag-in-Box is licht. Voor een 5-liter Bag-in-Box weegt hij 5 kg. Voor een equivalent 5 liter glazen flessen, is het maar liefst 9,2 kg.
De verpakkingskosten van Bag-in-Box, in vergelijking met glazen flessen of blik, zijn relatief goedkoper en daardoor wordt de olijfolie betaalbaarder.
We kunnen ook net genoeg olijfolie in een fles doen die we graag gebruiken voor dagelijks gebruik, en de fles opnieuw vullen als deze leeg is. In tegenstelling tot een glazen fles, moeten we de olijfolie binnen een tot twee maanden opeten om de frisheid en smaken te proeven.

Bag-in-Box bevat meer inhoud, zoals 3, 5 of 10 liter. Daarom is minder verpakking of etiketteren vereist. Het gebruikte materiaal is lichter dan de andere plastic alternatieven, waardoor de koolstofvoetafdruk tijdens het transport wordt verkleind.
Omdat de olijfolie langer vers blijft, zullen we flessen die niet op tijd klaar zijn, niet weggooien, waardoor er minder afval overblijft.

How to Operate Bag-in-Box?

Bag-in-Box is easy to operate.

How to operate bag in box olive oil

STAP 1

Break and lift perforated flap. Tear off circular portion.

How to operate bag in box olive oil

STAP 2

Pull neck of the tap out. Put into cut out and refit the flap.

How to operate bag in box olive oil

STAP 3

Tear off the tamper-proof seal.

How to operate bag in box olive oil

STAP 4

Pour by holding up the winged piston, either one or both.

Tin Cans

Alle Tin Cans kunnen worden bedrukt met full colour private label.

Tin Can 100 ml.

Tin Can 100 ml.

Private label Tin Can.

Tin Can 250 ml.

Tin Can 150 ml.

Private label Tin Can.

Tin Can 500 ml. Tall

Tin Can 500 ml. Tall

Private label Tin Can.

Tin Can 500 ml.

Tin Can 500 ml.

Private label Tin Can.

Tin Can 750 ml.

Tin Can 750 ml.

Private label Tin Can.

Tin Can 1 ltr.

Tin Can 1 ltr.

Private label Tin Can.

Tin Can 15 ltr.

Tin Can 5 - 15 ltr.

Private label Tin Can.

Tin Can 250 500 750 ml.

500 - 750 -1 ltr. tin can tall

Private label Tin Can.

CONTACTEER ONS

Indien u vragen hebt over het produceren van een Private Label Evoo of het bottelen daarvan, laat u door niets weerhouden om contact met ons op te nemen. 

Read more on the next page:

Create private label EVOO

Addres

Nestor Olive Oil co-op
Navarino - Pylos - Gialova               Peleponnessos Greece    
Contact 

Email: info@nestoroliveoil.com   
Telefoon +31 652 750 672